Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radoslaw O (1050 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
to chyba jak patrzyłeś w lustro przez szkło powiększające
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
Mozliwe ze tak było jak piszesz zabardzo niepamietam jak to sie muwi rybka lubi pływac troche wody ognistej i z małej robi sie taaaaaka ryba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
pewnie jak robiłeś sobie tę fotkę to beczkę wypiłeś tej wody ognistej
nawet wąsy ci już oklapły
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
wąs to ze zmeczenia po długiej walce musze chyba wejsc na forum z narzkaniem wstaje rano i patrze ze dzisiaj z wedkowania nici wieje i pada niby jak zawsze prawie w norwegi ale troche wk ia jak sie ma juz plan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Radoslaw O
(radekradek77)
Nowicjusz
A te sumy to nie w norwegi zlapales cos misie zdaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Bogdan Hołownia
(bodzio1)
Nowicjusz
Pewnie ze nie tutaj a tak swoja droga nawet niewiem czy mozna tutaj gdzies złowic suma jesli ktos wie prosze o namiar .wszystko jest mozliwe co nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ona23)
Wiking
retier1 napisał:
ona23napisał:
ja jestem na etapie szukania jakiegoś dobrego miejsca, ale ostatnie 3 wypady niestety nie udane może możesz podpowiedzieć gdzie sie wybrać na rybki?

Zadałbym tu raczej ptanie: ide na rybki żeby zabić czas i zrelaksować się,czy też żeby przeżyć w norge,ewentualnie zawieźć je do kraju

nie ma to jak złośliwośc rodaków, ale odpowiedź brzmi "idę na rybki, żeby się zrelaksować" i mieć satysfakcję, że wypad był udany. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
ejtelek napisał:
retier1 napisał:
ejtelek napisał:
ja jestem na etapie szukania jakiegoś dobrego miejsca, ale ostatnie 3 wypady niestety nie udane może możesz podpowiedzieć gdzie sie wybrać na rybki?

Zadałbym tu raczej ptanie: ide na rybki żeby zabić czas i zrelaksować się,czy też żeby przeżyć w norge,ewentualnie zawieźć je do kraju

nie ma to jak złośliwośc rodaków, ale odpowiedź brzmi "idę na rybki, żeby się zrelaksować" i mieć satysfakcję, że wypad był udany. Pozdrawiam

Nie złośliwość rodaka kolego,tylko zwykła ciekawość. Z tej prostej przyczyny że sam mam paru znajomków w Trondheim , co po tych rybkach targają do kraju 40 lub i więcej kilogramów fileta Ale,ile wydali,gdzie aż musieli jeździć żeby je nałapać,to czasem aż wstyd im się przyznać Przecież w Norwegi są,a tu rybki same na chaczyk się łapią
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
Radoslaw O
(radekradek77)
Nowicjusz
ja lapie tylko na jeziorach szczupak i okon i tylko na zywca
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
ejtelek napisał:
retier1 napisał:
ejtelek napisał:

Są to trzy typowe sposoby wędkowania w Norge.
  1. "Idę na rybki żeby zrelaksować się." - Sposób praktykowany od czasu do czasu przeze mnie .
  2. "Żeby przeżyć w Norge." - Znam grupę Polaków, którzy dzięki codziennemu wędkowaniu zapewnili sobie wyżywienie w sytuacji, kiedy pracodawca zaraz po ich przyjeździe do Norwegii i podpisaniu umowy o pracę, nie zapewnił im owej. Udało im się wyrwać pieniądze, ale trwało to długo, dwa miesiące chyba. Na śniadanie ryba, na obiad ryba, na kolację... zgadnijcie.
  3. "Zawieźć do kraju." - Po co niemieckim wędkarzom wielkie zamrażarki podczas wypadów do Norge? Z powodu "mięsnej turystyki" wprowadzono limit wagowy ryb wywożonych z Noreg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok